top of page

OM MEG

Mitt første møte med yoga hadde jeg da jeg var 14 år gammel. Da hadde jeg ingen anelse om at denne praksisen skulle senere bli en livsstil for meg. Jeg husker at jeg så på yogalæreren med stor beundring, hun virket så balansert. Selv forstod jeg nesten ikke noe av det vi gjorde i løpet av timen. 

 

Noen år senere gjorde forskjellige tilfeldigheter at jeg begynte på en yogalinje på folkehøyskole etter videregående. Jeg gikk der først et år som elev og ble deretter valgt til å være et år som assistent på yogalinjen. Jeg så aldri for meg at jeg noensinne skulle undervise yoga, men en gang måtte jeg steppe inn som vikar ved en tilfeldighet, og da innså jeg hvor utrolig givende det var. De fornøyde ansiktene og gode tilbakemeldingene gjorde at jeg bestemte meg for at dette var noe jeg ville gjøre. Dele yoga med andre.

Yoga Bergen
Yoga Bergen

Her lærte jeg også mye om kinesisk medisin og østlig filosofi, shiatsu, akupressur, ayurveda, QiGong og drømmetydning. Flere av disse kunnskapene går hånd i hånd og jeg bruker den brede kunnskapen jeg har i timene mine der det passer. 

For å gå dypere i min egen praksis, dro jeg til Sør-Korea og studerte zen, meditasjon og yoga hos en zenmester. Det var en dyp indre reise som gav meg innsikter jeg alltid vil ha med meg. 

Deretter tok jeg hatha yoga utdanning i India i et Ashram. Der tok jeg også en 60 timers utdanning i tilretteleggende yoga. Dette gikk ut på å lære å tilpasse yoga for absolutt alle mennesker. Gravide, hørselshemmet, blinde, diverse skader, sykdommer eller bevegelseshemninger. Yoga er for alle. Kan man puste, så kan man gjøre yoga. Hvis du av en eller annen grunn har latt vær å gå på yogatimer fordi du trenger litt ekstra assistanse er det bare å ta kontakt med meg. Jeg vil hjelpe deg å gjøre yogaen trygg, overkommelig og behagelig for deg. 

Tilbake i Norge har jeg også tatt en 50 timers restorative utdanning hos One Slow Yogi (Jorunn Maria).

For meg er min egen praksis, både av og på matten, grunnlaget mitt for å kunne dele yoga med andre. Når jeg har anker i min egen praksis, kan yogaen vakkert flyte gjennom meg når jeg underviser andre. Det å dele yoga gir meg minst like mye tilbake. 

For meg er det viktig å gjøre yoga tilgjengelig for alle mennesker. Du trenger verken å være fleksibel eller å ha drevet med yoga før for å ha en time med meg. Har du derimot praktisert yoga en stund så kan jeg hjelpe deg å komme dypere i din praksis. Jeg tror på det å bygge en yogapraksis som går i takt med din hverdag, med fokus på å kultivere ro, tilstedeværelse, selvtillit, positivitet og teknikker man har med seg av matten som hjelper og guider i alle situasjoner man møter på. Menneskers kropp og sinn må bli sett helhetlig.

Klikk her hvis du vil lese om hva jeg tilbyr. 

bottom of page