top of page

PRIVATE TIMER

Det er mange fordeler med en privat yogatime. Du vil få individuell veiledning som vil hjelpe deg å gå dypere i din yogapraksis. Under en slik time er jeg der for å støtte og guide deg til å finne din yoga. Jeg hjelper deg med modifiseringer og nye stillinger. 

Hvem passer dette for?

Hvem som helst kan ta private timer. Hvis du er helt ny i yoga så er dette en fin og trygg måte å komme i gang på. Hvis du allerede har praktisert yoga en stund vil jeg kunne hjelpe deg å komme dypere i din praksis. Jeg har også ekstrautdanning i tilretteleggende yoga, så hvis du har noen spesielle utfordringer så tar jeg hensyn til det. 

Yoga Bergen

Yoga hjem til deg

Du velger selv hvor du vil ha timen. Det er mulig å få holdt timen hjemme hos deg, eller du kan velge å komme i studio. Jeg er tilgjengelig i Bergen og omegn. 

 

Det viktigste for meg er at jeg skaper et yogamiljø som føles trygt og riktig ut for deg. Jeg har mye erfaring med både hatha, meditasjon, restorative, yin og vinyasa. Vi vil gjøre både asana, pranayama, meditasjon og avspenning. 

Send meg en melding i skjemaet under hvis du er interessert i private timer. Det er helt uforpliktende og jeg sender deg mer info og pristilbud så snart som mulig. 

Hvis du ønsker online veiledning er det bare å ta kontakt. 

SEND MEG EN MELDING

Takk for innsendingen din!

bottom of page